Аякс — Динамо: огляд і рахунок матчу Ліги чемпіонів 22 серпня

463
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Аякс — Динамо огляд і рахунок матчу — Ліга чемпіонів 2018/19. Аякс — Динамо зіграли матч 22 серпня 2018. Огляд матчу Аякс — Динамо на 24tv.ua
У матчі між «Аяксом» та «Динамо» розігрується одна з путівок у груповий етап Ліги чемпіонів. Перший матч командам випало грати у Амстердамі. І результат для «Динамо» виявився не надто вдалий.
Аякс – Динамо 3:1 Голи: ван де Беек, 2, Зієх, 35, Тадіч, 43 – Кендзьора, 16
Кияни не надто вдало розпочали цей матч, пропустивши перший гол вже на другій хвилині. Автором результативного удару став ван де Беек. Зієх скинув м’яч під удар Тадічу, якого ніхто не накривав у штрафному майданчику (згодом «Динамо» ще раз допустить таку помилку, яка теж стане результативною), той скинув під удар ван де Бееку. Удар останнього виявився не надто сильним, але м’яч пролетів під руками та закотився за лінію воріт. Секундомір показував другу хвилину матчу.
Вирівняло гру і провело небезпечну атаку «Динамо» лише на 15-ій хвилині матчу. Тоді гості тричі подавали кутовий. При цьому одного разу після удару Кадара Онана лише у стрибку дістав м’яч, який летів під саму штангу.

Continue reading...