Home Ukraine Україна — українською Керівники ряду країн надіслали привітання з Днем Незалежності України Главі держави

Керівники ряду країн надіслали привітання з Днем Незалежності України Главі держави

382
0
SHARE

Лідери країн світу надсилають на адресу Президента України Петра Порошенка вітальні листи з нагоди 27-ї річниці Незалежності України…
КИЇВ. 22 серпня. УНН. Лідери країн світу надсилають на адресу Президента України Петра Порошенка вітальні листи з нагоди 27-ї річниці Незалежності України. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службі Президента України.
Вітання українському народу та Главі Української держави надіслав також Папа Римський Франциск. “З нагоди Дня Незалежності України передаю Вам, Ваша Високоповажносте, та громадянам України свої щирі вітання. Сподіваюся, що прагнення знайти рішення на благо миру, до якого так прагне народ, принесе позитивні результати для усієї країни, особливо для жителів регіонів, уражених конфліктом”, — йдеться у привітанні глави католицької церкви.
Франциск побажав Президенту та усім жителям України Божого благословення.
Главу держави та весь український народ зі святом привітали Король Нідерландів Віллем-Александр, Король Швеції Карл Густав XVI, Король Бельгійців Філіп. У привітанні король Нідерландів написав: “З нагоди національного свята України, дозвольте мені висловити Вам, Ваша Високоповажносте, мої привітання та найкращі побажання процвітання українському народові. Дозвольте мені також висловити свою вдячність та надати високу оцінку послідовним та наполегливим діям вашого уряду в досягненні правди та справедливості для жертв трагедії МН17 та їхніх близьких родичів.

Continue reading...