Home Ukraine Україна — українською Медведчук дуже швидко отримає потрібне рішення судді, і фільм про Стуса буде...

Медведчук дуже швидко отримає потрібне рішення судді, і фільм про Стуса буде заборонено до прокату, – Лещенко

245
0
SHARE

Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав нардеп (БПП) Сергій Лещенко, передає Цензор. НЕТ. “Медведчук через свого адвоката погрожує судом заборонити показ фільму про…
Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написав нардеп (БПП) Сергій Лещенко, передає Цензор. НЕТ.
“Медведчук через свого адвоката погрожує судом заборонити показ фільму про Василя Стуса. Ви будете сміятися, але я навіть знаю, в який суд він піде і який суддя розглядатиме цей позов. І навіть, яке рішення ухвалить”, – заявив нардеп.
“Справа в тому, що за останній рік я особисто зіткнувся з суддівським шахрайством Медведчука. Він подав на мене в суд за викриття його ролі на ринку автомобільного газу. Подав до суду Печерського району Києва, хоча я там ні дня не жив. Медведчук подав 10 (десять!) позовів проти мене – і подавав доти, поки справа не потрапила до судді Олексія Соколова. А як тільки система вибрала Соколова – він відкликав усі позови, крім цього. Напевно, просто дуже симпатичний суддя виявився. А потім з’ясувалося, що до судді Соколова дивним чином потрапляють всі (!) позови, де фігурує Медведчук. Наприклад, його позов проти депутата Ар’єва був поданий з різницею в кілька хвилин з позовом проти мене. Але система знову “випадково” вибрала суддю Соколова.

Continue reading...