Home Ukraine Україна — українською Сестра Сенцова просить "дотримуватися тиші" до його виїзду з Росії

Сестра Сенцова просить "дотримуватися тиші" до його виїзду з Росії

280
0
SHARE

Сестра незаконно утримуваного в Росії українського політв’язня Олега Сенцова Наталія Каплан закликає журналістів та активістів відмовитися від поширення будь-якої інформації про його “звільнення”,…
Сестра незаконно утримуваного в Росії українського політв’язня Олега Сенцова Наталія Каплан закликає журналістів та активістів відмовитися від поширення будь-якої інформації про його “звільнення”, щоб не зашкодити процесу. Відповідний заклик Каплан опублікувала на своїй сторінці в Facebook.
“Ніч була жахлива. Будь ласка, давайте зробимо висновки. Будь ласка, не треба дзвонити мамі Олега до того часу, поки інформація не підтверджена. Тим паче вночі, тим паче стороння людина. Навіть якщо ви дійсно дізналися, що Олега відпускають, не треба видавати ЖОДНОЇ інформації, поки він не залишить Росію”, – наголошується в повідомленні.
За словами Наталії Каплан, навіть правдива інформація про звільнення українця, до того, як він залишить межі Росії, може нашкодити йому. “Така передчасна інформація, навіть якщо вона правдива, може нашкодити ситуації. Всі ми бачимо, як все нестабільно у царстві стабільності”, – резюмує вона.
Зазначимо, напередодні журналістка Вікторія Івлєва повідомила про те, що о 23:00 з російського міста Салехард вилетів літак із Сенцовим на борту.

Continue reading...