Home Ukraine Україна — українською Українські клієнти перевели з Кіпру на незаконний рахунок Манафорта мільйони доларів, –...

Українські клієнти перевели з Кіпру на незаконний рахунок Манафорта мільйони доларів, – свідок Гейтс

218
0
SHARE

Про це повідомляє Цензор. НЕТ із посиланням на Радіо Свобода. Як свідок у справі Манафорта Рік Гейтс 6 серпня в суді США засвідчив, що багаті…
Про це повідомляє Цензор. НЕТ із посиланням на Радіо Свобода.
Як свідок у справі Манафорта Рік Гейтс 6 серпня в суді США засвідчив, що багаті українські бізнесмени заплатили Манафорту мільйони доларів за політичну консультацію в Україні через банківські перекази на рахунки на Кіпрі, створені для Манафорта.
Прокурори стверджують, що Манафорт здійснив податкове шахрайство, не повідомивши “значного відсотка” від понад 60 мільйонів доларів, які, за словами сторони обвинувачення, він отримав від українських клієнтів.
Гейтс свідчив про схему платежів, кажучи, що Манафорт сказав йому: “українські бізнесмени… наказали йому створити кіпрські рахунки” як прикриття для їхніх виплат.
“На прохання пана Манафорта, ми не розкрили іноземні банківські рахунки” податковим органам США”, – сказав Гейтс.
Гейтс засвідчив, що і він, і Манафорт мали контроль над закордонними банківськими рахунками, на яких зберігалися українські гроші.

Continue reading...