Home Ukraine Україна — українською Чи відправить Суркіс Хацкевича у відставку після вильоту Динамо з Ліги чемпіонів...

Чи відправить Суркіс Хацкевича у відставку після вильоту Динамо з Ліги чемпіонів – головні причини

232
0
SHARE

Чи відправить Суркіс Хацкевича у відставку після вильоту Динамо з Ліги чемпіонів 2018/19? Відставка Хацкевича – що станеться з тренером Динамо читайте на сайті Football24.ua.
Київське Динамо на мінорній ноті попрощалось з головним єврокубком. Олександр Хацкевич другий рік поспіль не впорався із завданням, яке коштує десятки мільйонів євро.
Хацкевич не дуже знає, що робити з бразильцями і Красніковим?
Новачки Динамо поки зовсім не нічого не вносять. Сідклей і Буено тільки-тільки дебютували за головну команду і навіть не входять у заявку на ключові матчі, Че ніяк не впишуть в основу. Бразильці придатні до швидкісної гри в атаку, а київська команда робить все надто повільно. Матчі з Аяксом це показали. Різниця у темпі атак була настільки гігантською, ніби у складі Динамо зіграла збірна ветеранів, яким за 50. Або ми повернулись у часи матчів киян проти Говерли, тільки тепер це вони опинились на місці ужгородської команди.
Аякс – Динамо: коли Бойко – герой матчу, або феєричне фіаско у Лізі чемпіонів
Є відчуття, що Віктор Вацко не даремно акцентував на тому, наскільки близько трансферний менеджер Євген Красніков працював з головним тренером у Металісті Мироном Маркевичем. Мовляв, у цього експерта по латиноамериканському ринку не настільки тісний зв’язок з Хацкевичем, і це може бути проблемою для усіх сторін. Також уже не вперше виникають серйозні сумніви, чи здатен білоруський тренер грати у той “романтичний” футбол, який зможе розкрити бразильських легіонерів у найкращому світлі.
“Супряга і Буено не заявляються на головну битву року – навіщо купували?!” Денис Босянок розкритикував Динамо через Аякс
Динамо не прогресує
Команда знову втрачає очки з такими командами, як Чорноморець. Претенденти на чемпіонство повинні не звертати увагу на газон і вихід резервного складу. Команда Хацкевича мучиться значно більше, ніж грає.

Continue reading...