Home Ukraine Україна — українською Бездоганно виконаний наказ: Порошенко привітав українські кораблі із заходом в Азовське море

Бездоганно виконаний наказ: Порошенко привітав українські кораблі із заходом в Азовське море

273
0
SHARE

Порошенко привітав прохід в Азовське море кораблів ВМС України, подякував екіпажам за бездоганно виконаний наказ
Президент України Петро Порошенко привітав українські військові кораблі “Корець” і “Донбас” із заходом в Азовське море. Про це йдеться в повідомленні Порошенко в Twitter.
“Вітаю наші військові кораблі (пошуково-рятувальне судно A500 “Донбас” і морський буксир A830 “Корець”) з виходом в Азовське море. Ці судна стануть частиною військово-морської бази українського флоту на Азові. Дякую екіпажам суден за бездоганно виконаний наказ!” – зазначив Порошенко.
“Донбас” і “Корець” у четвер вийшли з одеської (Західної) військово-морської бази і попрямували в бік Криму. Неподалік від окупованого Севастополя їх почав супроводжувати патрульний корабель берегової охорони ФСБ РФ “Аметист”, а згодом до нього приєднався ще один невстановлений корабель. Сьогодні вранці “Донбас” і “Корець” увійшли в контрольовану окупантами Керченську протоку, а після обіду пройшли під Кримським мостом.
З порту Бердянська, куди направляються “Донбас” і “Корець”, для їхньої зустрічі в напрямку Керченської переправи вирушили малі броньовані артилерійські катери P177 “Кременчук” і P178 “Лубни”.

Continue reading...