Категорично відкидаю обвинувачення на свою адресу, маю намір судитися з НАБУ й у відставку не збираюся, – Омелян про вручення підозри від НАБУ

234
0
SHARE

« Я категорично спростовую всі висунуті мені зауваження і звинувачення. Я захищатиму своє ім’я, честь і гідність законним шляхом. І я вимагатиму притягнення до…
« Я категорично спростовую всі висунуті мені зауваження і звинувачення. Я захищатиму своє ім’я, честь і гідність законним шляхом. І я вимагатиму притягнення до відповідальності слідчих НАБУ », – сказав В. Омелян на брифінгу в Києві, передає Цензор. НЕТ, із посиланням на Інтерфакс-Україна.
« Я хочу заявити, що на мене здійснюється тиск з боку керівництва НАБУ. Мені відомо про факти політичного співробітництва керівництва НАБУ з українськими політиками », – додав глава Мінінфраструктури.
При цьому міністр зазначив, що не знає, до якого правоохоронного органу апелювати у зв’язку з наявною у нього інформацією про співпрацю керівництва НАБУ з політиками.
« Я просто не знаю, куди мені з цими фактами звертатися. Якщо раніше про такі факти співпраці правоохоронних органів з українськими політиками можна було звертатися в НАБУ, то до кого мені звертатися за фактом співпраці НАБУ з українськими політиками? Куди? » – зауважив Омелян.

Continue reading...