Home Ukraine Україна — українською Кого підозрюють бойовики у вбивстві Захарченка: опубліковано фото – Телеканал новин 24

Кого підозрюють бойовики у вбивстві Захарченка: опубліковано фото – Телеканал новин 24

311
0
SHARE

У вбивстві голови окупаційної влади у Донецькій області Олександра Захарченка підозрюють людину близьку до бойовика або таку, що входила до його оточення. Зокрема, імовірним кілером може бути охоронець лідера бойовиків – Олександр Костенко. Розслідування, Вбивство Захарченка, Війна на Донбасі, Новини Донецька, ЗМІ, Новини України – Телеканал новин 24
У вбивстві голови окупаційної влади у Донецькій області Олександра Захарченка підозрюють людину близьку до бойовика або таку, що входила до його оточення. Зокрема, імовірним кілером може бути охоронець лідера бойовиків – Олександр Костенко.
За інформацією ЗМІ, Костенко був також, як і Захарченко, власником кафе “Сепар”, в якому власне й пролунав смертельний для ватажка “ДНР” вибух.
Кафе “Сепар” розташовується на вулиці Пушкіна, в самому центрі Донецька, і розміщується у в кількох сотнях метрів від резиденції убитого. У ньому нерідко обідали иа збиралися члени уряду “ДНР”, а саме кафе нібито належало начальнику охорони Захарченко. Хоча сам лідер “ДНР” з’являвся в ньому рідко. Все це наводить на думку, що інформацію про вбитого банально “злили”.

Continue reading...