Home Ukraine Україна — українською "Ми зберегли країну. Кремлівська "барбароса", путінський бліцкриг, план "Русская весна" – захлинулися",...

"Ми зберегли країну. Кремлівська "барбароса", путінський бліцкриг, план "Русская весна" – захлинулися", – Порошенко

159
0
SHARE

Як інформує Цензор. НЕТ із посиланням на Twitter глави держави, про це Президент України Петро Порошенко сказав під час виступу в Раді. “Ми з вами…
Як інформує Цензор. НЕТ із посиланням на Twitter глави держави, про це Президент України Петро Порошенко сказав під час виступу в Раді.
“Ми з вами збудували боєздатну армію. Ми повертаємо українській церкві гідне місце у світовому православ’ї. Утверджуємо українську мову – складову сили та успіху нашого народу. Армія, мова і віра – це не гасло. Це – формула сучасної української ідентичності. Армія боронить нашу землю. Мова боронить наше серце. Церква боронить нашу душу”, – сказав він.
Порошенко наголосив, що стратегія України правильна: “Я точно знаю, що ми нічим не схибили і не погрішили у питаннях стратегії! Зробити сильну та успішну Україну невід’ємною та безспірною частиною Європи без жодної перспективи повернення в зону російського впливу – це наша мета, наша амбіція, наша місія”.

Continue reading...