Home Ukraine Україна — українською Порошенко визначився з вулицею-кандидатом на перейменування на честь сенатора Маккейна

Порошенко визначився з вулицею-кандидатом на перейменування на честь сенатора Маккейна

744
0
SHARE

Президент України Петро Порошенко запропонував перейменувати одну з київських вулиць на вулицю Джона Маккейна – нещодавно померлого американського сенатора від штату Арізона, друга України, повідомила представник…
Президент України Петро Порошенко запропонував перейменувати одну з київських вулиць на вулицю Джона Маккейна – нещодавно померлого американського сенатора від штату Арізона, друга України, повідомила представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко. Кандидатом на перейменування стала вулиця Івана Кудрі.
“Президент повернувся зі США, де провів в останню путь великого друга України, сенатора Джона Маккейна. Тому президент України звертається і просить фракції парламенту підтримати його звернення до Міської ради Києва про перейменування вул. Івана Кудрі, терориста, чекіста, оперативника, який діяв проти УНР, на честь сенатора Джона Маккейна”, – наголосила Луценко, виступаючи на погоджувальній раді парламенту в понеділок, 3 вересня.
Президентську ініціативу підтримала фракція “Блок Петра Порошенка”. “Наша фракція повністю підтримує ініціативу.., тому що більш відданого, більш вірного друга України було важко відшукати. Багато українських політиків не їздять на лінію фронту, не спілкуються з нашими солдатами, а Джон Маккейн навіть під Новий рік, навіть попри дуже складну обстановку з обстрілом був у Широкиному, разом з українськими морськими піхотинцями зустрічав Новий рік”, – зазначив голова парламентської фракції БПП Артур Герасимов.

Continue reading...