Home Ukraine Україна — українською Путін заявив, що Росія знайшла отруйників Скрипаля, вони нібито цивільні

Путін заявив, що Росія знайшла отруйників Скрипаля, вони нібито цивільні

248
0
SHARE

Президент Росії Володимир Путін заявив, що підозрювані у замаху на колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля та його доньку Юлію з застосуванням нервовопаралітичної речовини “Новачок” Олександр…
Президент Росії Володимир Путін заявив, що підозрювані у замаху на колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля та його доньку Юлію з застосуванням нервовопаралітичної речовини “Новачок” Олександр Петров і Руслан Боширов “цивільні люди” і російські спецслужби знають, “хто вони такі”.
“Ми, звичайно, подивилися, що це за люди, і знаємо, хто вони такі. Ми їх знайшли. Сподіваюся, що вони самі з’являться і самі про себе розкажуть. Це буде краще для всіх. Нічого там особливого і кримінального немає, запевняю вас”, — сказав Путін під час зустрічі з лідером Китаю Сі Цзіньпінем у Владивостоці.
5 вересня британські правоохоронці оприлюднили дані про двох підозрюваних в отруєнні нервовопаралітичним речовиною “Новачок” Скрипалів. Поліцейські підозрюють росіян Олександра Петрова та Руслана Боширова. Підозрювані, ймовірно, переміщувалися під псевдонімами, а Петров і Боширов не є їхніми справжніми іменами. Правоохоронці Британії вже об’єднали інциденти в Солсбері і Еймсбері в одне розслідування. “Фонтанка” в цей же вечір знайшла нападників, зазначивши, що їхні паспорти справжні і відрізняються лише однією останньою цифрою. Згодом лідери США, Франції, Німеччини, Великої Британії і Канади опублікували спільну заяву, у якій вони засуджують застосування нервово-паралітичної речовини “Новачок” у британському Солсбері проти колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля.

Continue reading...