Home Ukraine Україна — українською Через хімічний викид в Криму у декількох прикордонників погіршився стан здоров’я

Через хімічний викид в Криму у декількох прикордонників погіршився стан здоров’я

114
0
SHARE

У вівторок, 4 вересня, декілька прикордонників, що несуть службу на адміністративній межі з окупованим Кримом, відчули погіршення стану здоров’я через хімічні викиди заводу «Кримський титан», який розташований на окупованому півострові. Слободян наголосив, що йдеться не про отруєння хімічними викидами, а про випадки погіршення самопочуття.
У вівторок, 4 вересня, декілька прикордонників, що несуть службу на адміністративній межі з окупованим Кримом, відчули погіршення стану здоров’я через хімічні викиди заводу «Кримський титан», який розташований на окупованому півострові.
Про це УНІАН повідомив помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян.
Він наголосив, що йдеться не про отруєння хімічними викидами, а про випадки погіршення самопочуття.
«Вчора прикордонники скаржилися на запаморочення, першіння в горлі, нудоту. Ці військовослужбовці відразу направлялися до лікарів», – сказав Слободян і уточнив, що випадки погіршення самопочуття у прикордонників зафіксовано на КПВВ «Чаплинка» і «Каланчак».
Разом з тим Слободян підкреслив, що випадки погіршення самопочуття прикордонників поодинокі і не носять системний характер.
Читайте також “Хімічна атака” в Криму: загрози життю населення Херсонської області немає
Він додав, що прикордонники мають індивідуальні засоби захисту. Також було скориговано графік несення служби прикордонниками: змінено маршрути руху прикордонних нарядів і час служби, у наряди не ставлять жінок-прикордонників, але в цілому служба продовжується у штатному режимі.

Continue reading...