Home Ukraine Україна — українською Бойовики біля Авдіївки застосували гранатомети та міномети

Бойовики біля Авдіївки застосували гранатомети та міномети

244
0
SHARE

Ситуація в районі проведення операції Обєднаних сил впродовж минулої доби, 25 жовтня, залишалася цілком контрольованою. Окупанти 17 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ, з…
Ситуація в районі проведення операції Обєднаних сил впродовж минулої доби, 25 жовтня, залишалася цілком контрольованою. Окупанти 17 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ, з яких чотири рази було застосовано озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Внаслідок бойових дій поранений один військовослужбовець Об’єднаних сил.
Ситуація дещо ускладнилась біля Авдіївки, де під ворожий обстріл позиції Об’єднаних сил потрапляли щонайменше чотири рази. З початку доби на цих позиціях ворог використовував для обстрілів гранатомети та стрілецьку зброю, а під кінець – додав ще й міномети калібру 82 мм. Як повідомили в штабі ООС, війська, що обороняються, тримають ситуацію у цьому районі під контролем та готові до реагування на різкі зміни в обстановці.
Також впродовж минулої доби ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Золоте, Світлодарськ, Луганське, Авдіївка, Мар’їнка, Красногорівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине. Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Continue reading...