Українське підприємство постачало будматеріали для мосту окупантів у Криму – СБУ

257
0
TEILEN

Співробітники Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки спільно з Головним слідчим управлінням СБ України викрили факти протиправного постачання до РФ матеріалів, які використовувались для будівництва так званого «кримського мосту». Менеджмент одного з українських підприємств, яке здійснює видобування щебеню, налагодив його поставки до країни-агресора.
Співробітники Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки спільно з Головним слідчим управлінням СБ України викрили факти протиправного постачання до РФ матеріалів, які використовувались для будівництва так званого «кримського мосту».
Як повідомляє прес-центр СБУ, оперативники спецслужби задокументували, що менеджмент одного з українських підприємств, яке здійснює видобування щебеню, налагодив його поставки до країни-агресора. Ділки без необхідної дозвільної документації видобували у кар’єрах, власником яких є громадянин РФ, корисну копалину та реалізовували її, зокрема через посередників російській компанії, яка є дочірньою структурою «ОАО «Мостожелезобетонконструкция».

Continue reading...