Home Ukraine Україна — українською Антимонопольний комітет оштрафував Курченка на 15 млн гривень

Антимонопольний комітет оштрафував Курченка на 15 млн гривень

295
0
SHARE

Побіжного бізнесмена Курченко оштрафували по справі Брокбізнесбанку
Сергій Курченко З відкритих джерел
Антимонопольний комітет України (АМКУ) наклав штраф на українського втікача бізнесмена Сергія Курченка в розмірі 15 млн гривень. Про це повідомив голова АМКУ Юрій Терентьєв на своїй сторінці в Facebook.
Він зазначив, що завершилося тривале розслідування, в ході якого були визначені відносини контролю і кінцевого бенефіціара-набувача “Брокбізнесбанку”.
“АМКУ прийняв рішення у справі про здійснення економічної концентрації – придбання Курченко С. В. і групою пов’язаних осіб “Брокбізнесбанку”. На Курченко С. В. накладено штраф 15 млн гривень”, – йдеться в повідомленні.
Раніше прес-служба Генеральної прокуратури України повідомляла, що за клопотанням ГПУ компетентними органами Швейцарської Конфедерації арештовано майно Курченко. Стосовно нього було відкрито кримінальне провадження за створення злочинної організації Віктора Януковича та його структурного підрозділу під керівництвом Курченко, а також вчинення в її складі тяжких, особливо тяжких та інших злочинів у паливно-енергетичному та банківському секторах економіки, сфері оподаткування та інших.

Continue reading...