Home Ukraine Україна — українською Вашингтон підтримує санкції щодо РФ до виконання "Мінська" і повернення Криму

Вашингтон підтримує санкції щодо РФ до виконання "Мінська" і повернення Криму

287
0
SHARE

Сполучені Штати Америки підтримують санкції щодо Росії через її агресію проти України, доки Росія не виконає мінські домовленості у…
КИЇВ. 17 листопада. УНН. Сполучені Штати Америки підтримують санкції щодо Росії через її агресію проти України, доки Росія не виконає мінські домовленості у повному обсязі та поки не поверне Україні контроль над Кримом. Про це УНН повідомляє з посиланням на спільну заяву Комісії стратегічного партнерства Україна-США.
“Сполучені Штати підтвердили свою відданість справі підтримки санкцій щодо Росії через її агресію проти України доки Росія повністю не виконає мінські домовленості та не поверне контроль над Кримом Україні”, – йдеться у заяві.
Окрім того, США відзначили чергове продовження Україною терміну дії закону “Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей”, підкреслили значні зусилля України щодо імплементації мінських домовленостей, а також закликали Росію виконувати свої зобов’язання згідно з домовленостями.

Continue reading...