Home Ukraine Україна — українською Воєнний стан в електоральних цілях: світова преса продовжує обговорювати Україну – 24...

Воєнний стан в електоральних цілях: світова преса продовжує обговорювати Україну – 24 Канал

366
0
SHARE

Українській владі знадобилися чотири війни та формальний привід, аби наважитися на крок, який вона називала недоцільним під час найкривавіших зіткнень на Донбасі. Новини України, ЗМІ, Петро Порошенко, Ангела Меркель – Телеканал новин 24
Українській владі знадобилися чотири війни та формальний привід, аби наважитися на крок, який вона називала недоцільним під час найкривавіших зіткнень на Донбасі.
Про це пише французька LeTemps.
На думку автора, запровадження воєнного стану переслідувало насамперед електоральну мету. Люди президента здійснили спробу перенести вибори, але цьому вчасно завадили українські депутати та світові лідери.
“Міжнародне співтовариство, зокрема, Ангела Меркель, направило президенту вкрай жорсткі сигнали, які перешкодили запровадженню такого воєнного стану, який постав би під загрозу демократичний процес в Україні”, – стверджує видання.
Версію французьких репортерів про те, що “завданням максимум Банкової було перенесення дати виборів і завадити цьому вдалося лише “завдяки рішучому опору в парламенті, безпрецедентному протесту трьох колишніх президентів і, як можна припустити, закликам з Брюсселю, Берліну і Вашингтону” – підтримують і їхні німецькі колеги.

Continue reading...