Home Ukraine Україна — українською Клімкін: Росію чекає посилення міжнародних санкцій за "вибори" в ОРДЛО

Клімкін: Росію чекає посилення міжнародних санкцій за "вибори" в ОРДЛО

268
0
SHARE

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що Росію чекає посилення міжнародних санкцій за організацію 11 листопада так званих “виборів” на окупованій території Донецької та Луганської областей
Клімкін закликав жителів тимчасово окупованих територій не брати участь в “виборах”
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що Росію чекає посилення міжнародних санкцій за організацію 11 листопада так званих “виборів” на окупованій території Донецької та Луганської областей. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення голови МЗС в Facebook.
За його словами, реакцією на проведення РФ так званих “виборів” на тимчасово окупованій території Донбасу буде посилення міжнародних санкцій
“Кремль влаштовує чергову циркову виставу для того, щоб приховати свої злочини. Реакцією на такі злочинні дії авторитарного кремлівського режиму та його поплічників на окупованих територіях буде посилення міжнародних санкцій. І ми з нашими партнерами вже працюємо над цим!”, – заявив Клімкін.
Відзначимо, що Клімкін у відеозверненні, опублікованому в соцмережі, заявив, що організація виборів – це “злочин проти тих, хто страждає на окупованій території, злочин проти України, злочин проти міжнародного права, а також злочин, щоб приховати всі інші злочини, вчинені Росією” .

Continue reading...