Home Ukraine Україна — українською Пограбування інкасаторів в Ірпені: поліція затримала підозрюваного та знайшла вкрадені гроші (фото,...

Пограбування інкасаторів в Ірпені: поліція затримала підозрюваного та знайшла вкрадені гроші (фото, відео)

338
0
SHARE

Правоохоронці затримали одного зі зловмисників, які напередодні пограбували інкасаторський автомобіль в Ірпені Київської області. Правоохоронці вилучили автомобіль, який зловмисники використали для скоєння злочину, під час його огляду виявлено 5 касет з грошима.
Читайте також Під Миколаєвом невідомі увірвались на олійний завод, побили охоронця та забрали 200 тисяч гривень з сейфа (фото)
Про це повідомляє відділ комунікації Головного управління Національної поліції в Київській області.
«Менше доби знадобилося поліцейським Київської області, щоб вирахувати зловмисників, які викрали з інкасаторської машини в Ірпені 5 банківських касет. За інформацією банку, в них було 1,8 млн грн. Наразі гроші вилучено і знаходяться у відділі поліції», – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що автомобіль з характерним пошкодженням, на якому тікали грабіжники і зачепили іншу автівку, поліція виявила у Києві. Зловмисники вже встигли замінити номерні знаки. Державні знаки, які бачили під час скоєння злочину, правоохоронці вилучили з каналізаційного люку неподалік виявленого автомобіля.
Крім того, неподалік позашляховика правоохоронці виявили підозрілого чоловіка, схожого на розшукуваного грабіжника.

Continue reading...