Home Ukraine Україна — українською Продану оголошено підозру в незаконному збагаченні, – САП

Продану оголошено підозру в незаконному збагаченні, – САП

290
0
SHARE

Про це йдеться в повідомленні САП, передає Цензор. НЕТ. “Про Державну фіскальну службу. 15.11.2018 року колишній виконувач…
Про це йдеться в повідомленні САП, передає Цензор. НЕТ.
“Про Державну фіскальну службу. 15.11.2018 року колишній виконувач обов’язків Голови Державної фіскальної служби України не з’явився на виклики до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури для проведення слідчих та процесуальних дій у кримінальному провадженні за ознаками злочинів, передбачених ч.3 ст.368-2 та ч.3 ст.209 КК України. Прокурорами двічі у встановленому законом порядку на 8 та 15 листопада 2018 року особа викликалася до САП, однак на виклики екс-чиновник не з’явився та до теперішнього часу не надав документів щодо поважності причин неявки. Опубліковані в соціальній мережі заяви про перебування за кордоном на лікуванні не знайшли свого підтвердження в передбачений кримінальним процесуальним законом спосіб. Незважаючи на виклики та запити прокурорів, суб’єктом та його захисниками дотепер не повідомлено ні місця (адреси) перебування, ні назви медичного закладу, де, згідно з інформацією із соцмережі, він перебуває на лікуванні”, – йдеться в повідомленні.
“З огляду на зазначені обставини та наявність достатніх даних, зібраних у співпраці з Генеральною прокуратурою за оперативного супроводження ГУ “К” Служби безпеки України, 15.11.2018 року прокурором Спеціалізованої антикорупційної прокуратури складено та підписано письмове повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.

Continue reading...