Home Ukraine Україна — українською Проект змін до Конституції щодо статусу Криму розглянуть найближчим часом, – Порошенко

Проект змін до Конституції щодо статусу Криму розглянуть найближчим часом, – Порошенко

219
0
SHARE

Про це йдеться в листі президента України Петра Порошенка, який було передано делегатам Курултаю, присутнім на конференції в Києві 12 листопада. Лист зачитав глава Меджлісу…
Про це йдеться в листі президента України Петра Порошенка, який було передано делегатам Курултаю, присутнім на конференції в Києві 12 листопада. Лист зачитав глава Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат України Рефат Чубаров, передає Цензор. НЕТ із посиланням на Крим. Реалії.
“Ми всі розуміємо, що дискусія буде непростою, але зміни до Конституції щодо кримськотатарського народу потрібні Україні”, – зазначив Порошенко.
У листі Порошенко також висловив слова подяки тим делегатам, які не побоялися приїхати на конференцію в Києві.
“Багато хто з вас приїхали на конференцію з Криму. Знаю, що окупанти свідомо створюють ситуацію, коли бути кримським татарином в сьогоднішніх реаліях півострова вже фактично є кримінальним злочином. А мати стосунок до представницьким органам кримськотатарського народу – тим більше. Після стількох років вигнання, повернувшись на Батьківщину, ваш народ зміг відродити функціонування своїх представницьких органів, і зараз агресор намагається, “ппридушивши” національні інститути, позбавити вас того, що дісталося кримськотатарському народу дорогою ціною.

Continue reading...