Home Ukraine Україна — українською Під санкції РФ проти України потрапив білорус, який працював на заводі Порошенка

Під санкції РФ проти України потрапив білорус, який працював на заводі Порошенка

239
0
SHARE

Під так звані санкції, які Росія ввела проти українських компаній і громадян, потрапив один уродженець Білорусі Олександр Василько. Він три роки працював гендиректором Дніпровського крохмало…
Під так звані санкції, які Росія ввела проти українських компаній і громадян, потрапив один уродженець Білорусі Олександр Василько. Він три роки працював гендиректором Дніпровського крохмало-патокового комбінату, який належав президентові України Петру Порошенку. Однак Василько вже майже два роки не працює на комбінаті, передає TUT. BY.
Посаду гендиректора Дніпровського крохмало-патокового комбінату 35-річний Василько обійняв у 2013 році. До цього він очолював компанію Carlsberg Ukraine у Львові.
Новина про те, що його прізвище потрапило в “санкційний” список Кремля, стала для Василька повною несподіванкою.
“Для мене це загадка. Якесь дивне рішення, яке нічим не обґрунтовано. Список виглядає нелогічним. Єдине припущення — я працював генеральним директором на одному з підприємств Петра Олексійовича [Порошенко]. Але я абсолютно аполітична людина. Не мав ніякого відношення до політики. Виконував функції найманого топ-менеджера. Більш того, вже там не працюю майже два роки”, – розповів Василько.
Він зазначив, що не буде оскаржувати відповідне рішення російської влади, так як у нього в РФ немає ніяких активів.
“Але я сподіваюся, що сталася якась помилка.

Continue reading...