Home Ukraine Україна — українською Стрілянина в Каліфорнії: всі новини стрілянини – що сталося

Стрілянина в Каліфорнії: всі новини стрілянини – що сталося

328
0
SHARE

Стрілянина в Каліфорнії сьогодні – всі новини стрілянини. В результаті стрілянини у барі в Каліфорнії у ніч на 8 листопада 2018 загинули 12 осіб, новини на 24tv.ua.
8 листопада вночі у місті Таузанд-Оукс в Каліфорнії відкрили стрілянину в барі Borderline Bar & Grill. В цей час там проходила щотижнева студентська вечірка, і всередині були кілька сотень людей. 24 канал зібрав останні новини трагедії.
Озброєний чоловік почав стріляти в переповненому барі. Злочинець зробив не менше 30 пострілів, а також розкидав по залу димові шашки. Тип зброї, яку він використовував, поки офіційно не повідомляється, один з очевидців розповів, що у вбивці був напівавтоматичний пістолет.
We’re used to seeing young people posting photos and video from their nights out… these are images we should NEVER SEE. #ThousandOaksShooting kills 12 people inside country western bar’s “college night.” #iamup pic.twitter.com/IA3UwTR7Wg
Стрілянина сталася близько 23:20 за місцевим часом.
Внаслідок інциденту загинуло 12 людей в тому числі офіцер поліції, ще 12 отримали поранення.
Some tearful reunions among those presumably (though unconfirmed) at Borderline or who knew them at Borderline. #Borderline #BorderlineShooting #ThousandOaksShooting @vcstar pic.

Continue reading...