Home Ukraine Україна — українською У зв'язку з введенням воєнного стану громадян РФ, які їдуть в Україну,...

У зв'язку з введенням воєнного стану громадян РФ, які їдуть в Україну, перевірятимуть уважніше, – Держприкордонслужба

238
0
SHARE

“Визначено законодавством, що для перетину кордону з Україною іноземному громадянину потрібен відповідний перелік документів. А також може бути додатково проведено контроль для з’ясування…
“Визначено законодавством, що для перетину кордону з Україною іноземному громадянину потрібен відповідний перелік документів. А також може бути додатково проведено контроль для з’ясування мети поїздки в Україну. Якщо іноземець не підтверджує мети поїздки, то йому може бути відмовлено у в’їзді. Дійсно з початком російської агресії більш пильну увагу приділяють громадянам Росії. Можу сказати, що щодня певна частина громадян Росії не потрапляє в Україну”, – розповів начальник департаменту з питань взаємодії та зв’язків із громадськістю Держприкордонслужби України Андрій Демченко “Інтерфакс-Україна” у вівторок, передає Цензор. НЕТ.
Прикордонник також розповів, що наразі детально опрацьовуються плани, як діятимуть підрозділи Держприкордонслужби під час запровадження воєнного стану.
“Голова Держприкордонслужби на засіданні РНБО акцентував увагу, що може бути обмежено в’їзд окремим групам громадян Росії.

Continue reading...