Home Ukraine Україна — українською У Києві противники маршу на підтримку трансгендерних людей побили канадського журналіста

У Києві противники маршу на підтримку трансгендерних людей побили канадського журналіста

649
0
SHARE

Праворадикали в Києві побили канадського журналіста на акції на підтримку трансгендерних людей
Крістофер мітчел
У Києві противники маршу на підтримку трансгендерних людей побили канадського журналіста Майкла Колборна. Про це він сам написав у своєму мікроблозі в Twitter.
“За той час, поки я завантажував свої твіти, я сам двічі зазнав нападу. Відмінна робота, Київ. Прекрасна робота”, – написав Колборн.
Майкл Колборн
Також він написав про те, що якийсь чоловік сказав Колборну повертатися до себе на батьківщину, коли з’ясував, що журналіст – іноземець. Колборн також повідомив про двох постраждалих дівчат.
Інший журналіст Крістофер Міллер зазначив, що робота поліції була недостатньо хорошою, оскільки саме учасників маршу до Дня пам’яті трансгендерних людей відтіснили в хол метрополітену, а не людей, які намагалися зірвати цю акцію.
“Журналіст (Майкл Колборн, – ред.) дістав удар в обличчя, його окуляри були розбиті, радикалами, які зірвали сьогоднішнє ралі за права трансгендерів, оскільки поліція не тільки підтримувала, а й фізично видаляла активістів із санкціонованої містом події”, – написав Міллер.
Відреагував на побиття журналіста також посол Канади в Україні Роман Ващук. Він заявив, що дії праворадикалів вимагають ефективної відповіді з боку правоохоронних органів.

Continue reading...