Home Ukraine Україна — українською Чи можуть росіяни після введення воєнного стану вільно перетинати кордон з Україною...

Чи можуть росіяни після введення воєнного стану вільно перетинати кордон з Україною – 24 Канал

398
0
SHARE

28 листопада в Україні вступив у дію Указ про воєнний стан. 10 українських регіонів, що межують з Росією та Придністров’ям, вже живуть в особливих умовах. Новини України, Воєнний стан в Україні, Суми, Новини Одеси, Новини Харкова, Україна – Росія – Телеканал новин 24
28 листопада в Україні вступив у дію Указ про воєнний стан. 10 українських регіонів, що межують з Росією та Придністров’ям, вже живуть в особливих умовах.
Мешканці Одеси не відчули жодних змін, пов’язаних із введенням воєнного стану. Люди поспішали на роботу чи навчання, всі установи та громадський транспорт працювали, проте одесити таки хвилюються.
“Переживаю. Не хотілося б, щоб цей військовий стан переріс у справжній військовий стан. Сподіваємося на краще: що нічого поганого не станеться”, – поділилася думками місцева мешканка Анастасія.
Голова ОДА Максим Степанов запевнив, що в регіоні не буде жодних обшуків чи конфіскацій майна.
Жодних речей, які пов’язані з конфіскацією авто, або майна, або інших речей, які пов’язані з обмеженням громадян та їх свобод на території Одеської області відбуватися не буде, – наголосив Степанов.
Немає паніки й на Сумщині. З автовокзалу у Сумах щодня відправляється кілька автобусів до Росії – сьогодні вони також виїхали за місцем призначення.

Continue reading...