Україна пропонує Росії провести обмін полоненими 5 січня

285
0
SHARE

Українська сторона ініціює проведення 27 грудня відеоконференції гуманітарної підгрупи Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі, де запропонує провести звільнення утримуваних осіб в форматі «22-22» та «72-19» 5 січня. За словами Геращенко, буде запропоновано провести звільнення утримуваних осіб у форматі « 22-22 » і « 72-19 » 5 січня.
Українська сторона ініціює проведення 27 грудня відеоконференції гуманітарної підгрупи Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі, де запропонує провести звільнення утримуваних осіб в форматі «22-22» та «72-19» 5 січня.
Про це на сторінці в Facebook написала перший заступник голови Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі ТКГ Ірина Геращенко після наради за участю представника України в ТКГ Євгена Марчука і членів гуманітарної підгрупи.
«За результатами наради вийшли на ОБСЄ з ініціативою провести 27 грудня відеоконференцію гуманітарної групи, на якій ще раз обговорити питання звільнення заручників і політв‘язнів»,- повідомила політик.
Читайте також У Кремлі пояснили, чому не хочуть міняти полонених за формулою « всіх на всіх »
Також вона зауважила, що українська сторона надіслала ОБСЄ чергову пропозицію.

Continue reading...