10 фактів із життя Євгена Кравцова

316
0
TEILEN

Хто такий новий керівник Укрзалізниці
2. Правник за освітою. Євген Кравцов закінчив з відзнакою магістратуру з права Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Також Кравцов – магістр з менеджменту зовнішньоекономічної діяльності (з відзнакою) Європейського університету.
Має Сертифікат програми з питань торгової політики та комерційної дипломатії Center for International Trade Development, а також курс з міжнародного комерційного права у Fulbright International.
Свою кар’єру він почав ще в 2006 році консультантом Міжнародної торгової палати (Національного комітету в Україні). До з 2008 року до січня 2015 року працював юристом у компанії “Астерс”.
3. До роботи Укрзалізниці офіційно долучився 4 роки тому. З 1 січня 2015 року Кравцов став радником генерального директора Укрзалізниці. На той момент обов’язки гендиректора УЗ виконував Максим Бланк, який два дні тому пішов з життя.
Кравцов прийшов в Укрзалізницю раднком до Максима Бланка (на фото) Джерело: Главком
З березня по травень 2015 року Кравцов очолює Департаменту реформування та корпоративного розвитку Укрзалізниці. З кінця травня він — директор з реформування, майнової та правової політики Укрзалізниці. А з жовтня 2015 року — член правління ПАТ “Укрзалізниця”.
4. Виконував обов’язки глави Укрзалізниці сумарно майже 20 місяців. До призначення 10 січня Кравцов виконував обов’язки глави компанії з серпня 2017 року, після відставки попереднього керівника – Войцеха Балчуна.
Відомо, що колишній польський реформатор УЗ прогуляв 87 днів зі 145 робочих у 2016 році та 45 зі 103 у 2017 році. Міністр інфраструктури Володимир Омелян звинувачував Балчуна у корупції та висловлював відверте незадоволення його роботою.
До цього Кравцов вже виконував обов’язки голови правління ПАТ Укрзалізниця з 30 березня по 25 травня 2016- го.

Continue reading...