Home Ukraine Україна — українською Мангеру не можна було призначати заставу, – Масі Найєм

Мангеру не можна було призначати заставу, – Масі Найєм

259
0
SHARE

Після закритого судового засідання у справі голови Херсонської облради Владислава Мангера йому стали відомі певні факти та інформація про свідків. Відповідно, якщо його відпустять під заставу, можуть виникнути ризики для тих людей, які давали свідчення. Саме тому, м’яко кажучи, застава для Мангера нівелює суть запобіжного заходу. Перші про головне. Коментарі, новини України, Катерина Гандзюк, Владислав Мангер – останні новини на ZIK. UA
Після закритого судового засідання у справі голови Херсонської облради Владислава Мангера йому стали відомі певні факти та інформація про свідків. Відповідно, якщо його відпустять під заставу, можуть виникнути ризики для тих людей, які давали свідчення. Саме тому, м’яко кажучи, застава для Мангера нівелює суть запобіжного заходу.
Про це в ефірі інформаційно-аналітичного проекту «Перші про головне. Коментарі» телеканалу ZIK говорив адвокат Масі Найєм.
«Зараз не вирішується питання винний Мангер чи ні. Йдеться про те, що йому потрібно обрати запобіжний захід, бо підозра вже є», – сказав Найєм.
Він не захотів аналізувати роботу адвокатів Мангера, але наголосив, що не можна допустити, щоб минув термін запобіжного заходу, а рішення так і не було ухвалено.
«З точки зору адвокатської етики, я б утримувався від оцінок того, що кажуть адвокати Мангера.

Continue reading...