Home Ukraine Україна — українською На суді політв'язню Грибу довелося викликати швидку допомогу

На суді політв'язню Грибу довелося викликати швидку допомогу

227
0
SHARE

Під час чергового судового засідання тяжкохворому українському політв’язню Павлу Грибу викликали швидку допомогу, передає ” Громадське “. При цьому, за словами адвоката українця, в медичних документах…
Під час чергового судового засідання тяжкохворому українському політв’язню Павлу Грибу викликали швидку допомогу, передає ” Громадське “. При цьому, за словами адвоката українця, в медичних документах не зафіксовано жодної його скарги на здоров’я.
“Я прошу вас бути гуманними і відкласти засідання хоча б то на два дні, до наступного тижня”, — сказав Гриб під час судового засідання.
Спочатку суддя зачитав довідку зі слідчого ізолятора, у якій йдеться про те, що “підстав для надання невідкладної допомоги та звільнення з-під варти немає”. Однак, все ж погодився викликати Грибу швидку допомогу.
Українець розповів про те, що його турбує біль в животі та болить голова. За словами Павла Гриба, цього тижня його із СІЗО вивозили до Обласного клінічного діагностичного центру, де порадили провести додатковий огляд із залученням спеціалістів.

Continue reading...