Home Ukraine Україна — українською Росія може почати «балтійську кризу», – Порошенко

Росія може почати «балтійську кризу», – Порошенко

261
0
SHARE

Якщо Україна перестане захищати свій суверенітет, територіальну цілісність, безпеку та демократію в центрі Європи, «ми станемо на коліна перед агресором». Росія, Петро Порошенко, Північний потік-2, новини України, новини політики – останні новини на ZIK. UA
Якщо Україна перестане захищати свій суверенітет, територіальну цілісність, безпеку та демократію в центрі Європи, «ми станемо на коліна перед агресором».
Таку заяву зробив Президент України Петро Порошенко сьогодні під час панельної дискусії «Безпека у Східній Європі» в рамках Мюнхенської безпекової конференції, повідомляє сайт голови держави.
«Це абсолютно нова реальність. Ми маємо навчитися жити в цій реальності та розуміти, якщо не буде єдності та солідарності, агресор може піти набагато далі»,- підкреслив Порошенко, коментуючи російську агресію (в тому числі – у Керченській протоці та Азовському морі), захоплення в заручники українських моряків, економічну агресію, включаючи й питання «Північного потоку-2», втручання РФ у вибори в Україні тощо.

Continue reading...