Home Ukraine Україна — українською Українські військові повідомили про обстріли і втрати на фронті на Донбасі протягом...

Українські військові повідомили про обстріли і втрати на фронті на Донбасі протягом дня

261
0
SHARE

У прес-центрі Об’єднаних сил, що ведуть операцію проти російських гібридних сил на окупованій частині Донб…
У прес-центрі Об’єднаних сил, що ведуть операцію проти російських гібридних сил на окупованій частині Донбасу, повідомили про обстріли, в тому числі житлових кварталів, і втрати на фронті на Донбасі станом на 18-у годину.
За цим повідомленням, протягом нинішньої доби внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув і двоє були поранені, а самих обстрілів за цей час було 12, і кожен був із застосуванням озброєння, забороненого мінськими домовленостями.
Крім того, рано-вранці, близько 5-ї години, під мінометні обстріли потрапили житлові забудови вільної частини міста Золоте (частина міста перебуває під окупацією) і села Олександрівка неподалік окупованого Первомайська на Луганщині. «При цьому повністю зруйновані чотири житлові будинки. Наявність постраждалих та характер руйнувань уточнюються», – мовиться в повідомленні.
Обстріли опорних пунктів і позицій підрозділів Об’єднаних сил сталися у зонах відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» і «Північ» по шість разів.
Зокрема, в ОТУ «Схід» по двічі були обстріляні місцевості біля села Водяне і Лебединське, по разу село Павлопіль (усі три на півдні Донецької області, неподалік Маріуполя) і селище Піски на околиці окупованого Донецька.

Continue reading...