Home Ukraine Україна — українською ЄС може запровадити нові санкції проти Росії протягом кількох тижнів – Могеріні

ЄС може запровадити нові санкції проти Росії протягом кількох тижнів – Могеріні

274
0
SHARE

Європейських Союз може запровадити нові санкції проти Росії через агресію в Україні протягом кількох тижнів. Про це заявила високий…
КИЇВ. 18 лютого. УНН. Європейських Союз може запровадити нові санкції проти Росії через агресію в Україні протягом кількох тижнів. Про це заявила високий представник Європейського Союзу з питань зовнішньої політики та політики безпеки Федеріка Могеріні, виступаючи перед початком засідання Ради Європейського Союзу на рівні міністрів закордонних справ у Брюсселі, передає кореспондент УНН.
“У нас буде обговорення ситуації в Україні. Щойно я зустрілась із міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним. Це дуже важливо, особливо в той час, коли на підході – п’ята річниця подій Майдану. Я можу поділитись власними спогадами, тому що я сама перебувала в Україні в той час 5 років тому. Я дуже добре пам’ятаю сподівання, надії українських людей”, – сказала Могеріні. За її словами, Україна пройшла довгий шлях на шляху реформ та боротьби з корупцією завдяки рішучості українців і за підтримки ЄС. “Ця підтримка зараз тут, вона продовжується, особливо у такий рік як цей – рік виборів.

Continue reading...