Кабмін перерозподіляє гроші, а армія отримає нові ракетні комплекси: підсумки дн

303
0
TEILEN

Головні події 17 квітня в Україні та світі| СЬОГОДНІ
9 разів за минулу добу російсько-окупаційні війська порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілу двоє українських військовослужбовців були поранені, повідомив прес-центр Операції об’єднаних сил.
Виділив 226,648 млн грн Кабінет міністрів на заходи з підвищення безпеки дітей на дорогах у 2019-2020 рр.
200 млн грн Кабінет міністрів виділив на розробку проектної документації нового аеропорту „Придніпров’я“ в Дніпропетровській області.
18 квітня правоохоронці перейдуть на посилений режим несення служби напередодні другого туру виборів президента України. Всього до забезпечення правопорядку заплановано залучити 72,4 тис. поліцейських.
901,1 га земель додано до території Національного природного парку „Дністровський каньйон“, включаючи 785,7 га земель державної та комунальної власності, які підлягають вилученню y землекористувачів, а також 115,4 га – без вилучення у землекористувачів. Відповідний указ підписав Президент України.
Компанія Uber збирається запустити в Києві сервіс Uber Shuttle, який дозволить замовити поїздку на мікроавтобусі з гарантованою посадкою і за доступною ціною. Сервіс являє собою „маршрутку для обраних“, яка курсуватиме по популярних маршрутах.
Не менш 20 нових найменувань військової техніки отримають на озброєння в 2019 році Збройні сили, в тому числі ракетні комплекси „Нептун“ і „Вільха“, „Вільха М“. Про це заявив міністр оборони Степан Полторак.
6800 км доріг відремонтовано та побудовано за останні три роки в Україні, повідомив прем’єр-міністр Володимир Гройсман, підбиваючи підсумки трирічної роботи Кабміну під його керівництвом.
Зміцнив на 4 копійки до 26,69 гривень за долар національну валюту Національний банк на 16 квітня в порівнянні з попереднім банківським днем, 15 квітня.

Continue reading...