Home Ukraine Україна — українською Не маємо стати на ті ж самі граблі, – Гройсман про імовірність...

Не маємо стати на ті ж самі граблі, – Гройсман про імовірність парламентських виборів-2019 – 24 Канал

311
0
SHARE

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман навіть і думати не хоче, що парламентські вибори 2019 року можуть не відбутися. Однак, точна дата плебісциту ще може змінитися, але, за його словами, це великого значення не має. Водночас він зауважив, якщо це не відбудеться, то українці стануть на ті ж самі граблі, на які ставали вже не раз. Володимир Гройсман, Парламентські вибори 2019, Кабінет Міністрів України, Новини України, Новини політики – Телеканал новин
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман навіть і думати не хоче, що парламентські вибори 2019 року можуть не відбутися. Однак, точна дата плебісциту ще може змінитися, але, за його словами, це великого значення не має. Водночас він зауважив, якщо це не відбудеться, то українці стануть на ті ж самі граблі, на які ставали вже не раз.
Як наголосив український прем’єр Володимир Гройсман, парламентські вибори в Україні все ж відбудуться у 2019 році. Водночас він підкреслив, якщо їх доведеться провести достроково, то це не є проблемою.
Вибори будуть у 2019 році, а чи місяцем раніше чи пізніше, то це вже не має такого великого значення. На мій погляд, треба використати цей період між президентськими та парламентськими виборами для зміни системи.

Continue reading...