Home Ukraine Україна — українською Фактор К: чи чекати реваншу Коломойського після перемоги Зеленського – 24 Канал

Фактор К: чи чекати реваншу Коломойського після перемоги Зеленського – 24 Канал

246
0
SHARE

Питання імовірного впливу олігарха Ігоря Коломойського – це головне питання, яке хвилює, чи принаймні має хвилювати, сьогодні виборців, та й навіть іноземних інвесторів і кредиторів України. Новини України, Новини політики, Володимир Зеленський, Ігор Коломойський, Президентські вибори 2019, Леся Виговська, Приватбанк – Телеканал новин 24
Питання імовірного впливу олігарха Ігоря Коломойського – це головне питання, яке хвилює, чи принаймні має хвилювати, сьогодні виборців, та й навіть іноземних інвесторів і кредиторів України.
В Україні Коломойського не бачили півтора року. Посприяли тому його напружені стосунки із Петром Порошенком. Та в повітрі пахне реваншем. Володимирові Зеленському закидають тісні зв’язки з Коломойським. Він їх – заперечує.
18 квітня масла у вогонь підлило скандальне рішення Окружного суду Києва про скасування націоналізації “Приватбанку”. І це попри те, що у Високому суді Лондона Коломойський та його партнер Геннадій Боголюбов самі визнали, що завдали банку збитків на чверть мільярду доларів. Там визнали протиправним та скасовали договір купівлі-продажу акцій банку.
У передчутті перемоги Зеленського, судді та бюрократи почали перевзуватися на ходу – пояснюють таке судове рішення експерти.
Скоріше всього, президентом буде людина, яка наближена до Коломойського.

Continue reading...