На Донбасі за день 16 обстрілів

246
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Противник, зокрема, вів вогонь зі 120-мм і 82-мм мінометів. Поранено двох українських військових.
Противник, зокрема, вів вогонь зі 120-мм і 82-мм мінометів. Поранено двох українських військових.
З початку п’ятниці, 3 травня, сепаратисти на Донбасі 16 разів обстріляли позиції Об’єднаних сил, двоє українських військовослужбовців отримали поранення. Про це повідомив прес-центр штабу ООС.
Зазначається, що противник стріляв з 120-мм і 82-мм мінометів, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
«У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід ворог 13 разів обстріляв позиції наших захисників: тричі з 120-мм і 82-мм мінометів і великокаліберних кулеметів — біля міста Авдіївка; з 82-мм мінометів, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів — поблизу населеного пункту Новотроїцьке; з озброєння бойових машин піхоти і великокаліберних кулеметів — поблизу населеного пункту Гнутове; тричі з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів — поблизу міста Мар’їнка; з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів — біля села Лебединське; двічі з автоматичних станкових гранатометів — у районі населених пунктів Широкине і Пищевик; двічі — з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів — біля села Павлопіль», — йдеться в повідомленні.

Continue reading...