Home Ukraine Україна — українською Михайло Мішустін – біографія прем'єра Росії, що відомо

Михайло Мішустін – біографія прем'єра Росії, що відомо

93
0
SHARE

Михайло Мішустін – біографія прем’єра Росії. Хто такий Михайло Мішустін, його батьки, хто його дружина. Що відомо про прем’єра Мішустіна читайте ▷ 24 канал.
16 січня президент Росії Володимир Путін призначив Михайла Мішустіна очільником російського уряду. 30 квітня російський прем’єр повідомив, що він захворів на коронавірус.. Що відомо про Михайла Мішустіна – читайте у матеріалі 24 каналу.
Михайло Мішустін народився 3 березня 1966 року в Москві. Він російський державний діяч, чинний державний радник РФ I класу, доктор економічних наук.
Михайло Мішустін був керівником Федеральної податкової служби РФ з 6 квітня 2010 по 15 січня 2020 року. Мішустін одружений і виховує 3 синів. Захоплюється спортом, активно грає в хокей. Він очолює любительську хокейну команду Росії – Sportima.
Мішустін активно захоплюється спортом/ Фото: globalmsk.ru
У 1989 році Михайло Мішустін закінчив Московський верстатоінструментальний інститут, отримавши спеціальність інженера-системотехніка, потім в 1992 році при цьому ж інституті закінчив аспірантуру.
Після закінчення аспірантури почав працювати директором тестовій лабораторії, а пізніше очолив правління Міжнародного комп’ютерного клубу – громадської некомерційної організації
У 1998 році вступив на державну службу на посаді помічника з інформаційних систем обліку і контролю за надходженням податкових платежів керівника Державної податкової служби Російської Федерації.

Continue reading...