Home Ukraine Україна — українською Підведемо підсумки: про що говорив президент Володимир Зеленський на пресконференції

Підведемо підсумки: про що говорив президент Володимир Зеленський на пресконференції

286
0
SHARE

Головні тези прес-конференції Володимира Зеленського від 20 травня, приуроченої до першого року на президентській посаді| СЬОГОДНІ
У середу, 20 травня, президент України Володимир Зеленський зібрав в Маріїнському парку столиці велику пресконференціюдля українських і зарубіжних ЗМІ. На ній президент відзвітував про те, що вдалося зробити за рік роботи на посаді. Головні тези з низки актуальних питань, озвучені главою держави на пресконференції, читайте в спеціальному матеріалі сайту “Сьогодні”.
Процентні ставки на кредити для бізнесу і населення будуть знижуватися. Коментуючи економічні кроки для подолання кризи, викликаної коронавірусом, Володимир Зеленський заявив про те, що найближчим часом банки повинні знизити процентні ставки на кредити для бізнесу і населення.
Як збирається залучати інвестиції в Україну. За словами Зеленського, інвестиційний офіс, який буде централізовано займатися питанням залучення інвестицій в Україну, відкриється у вересні.
Володимир Зеленський також повідомив, що законопроєкт про “інвест-няню” буде найближчим часом зареєстрований у Верховній Раді.
Пообіцяв побудувати в Україні 25 тисяч км доріг. Якісні дороги повинні стати “вітриною України”, тому, незважаючи на “коронакризу”, їх будівництво у 2021 році продовжиться.
За словами Зеленського, планується побудувати 4200-4500 км дорігабо “на скільки вистачить грошей “.
Про боротьбу з бідністю в країні.

Continue reading...