Home Ukraine Україна — українською Зеленський назвав кандидатів на посаду глави МОН

Зеленський назвав кандидатів на посаду глави МОН

138
0
SHARE

Зеленський спілкувався з кількома кандидатами на посаду міністра освіти, але вони не можуть бути міністрами через слабкість особистості .
Зеленський спілкувався з кількома кандидатами на посаду міністра освіти, але вони не можуть бути міністрами через “слабкість особистості”.
Президент Володимир Зеленський назвав чотирьох кандидатів на посаду міністра освіти і науки, яка залишається вакантною з березня цього року. Про це глава держави сказав у суботу,6 червня, під час спілкування з журналістами в резиденції Залісся, повідомляє Українська правда.
Так, вже на наступному тижні Зеленський намір відвідати Чернігів, щоб зустрітися з кандидатом на посаду глави Міносвіти – ректором Чернігівського національного технологічного університету Сергієм Шкарлетом.
“Ми ще його (Шкарлета – ред.) призначаємо. В середу я поїду в Чернігів. Я збираюся прийти в університет, я хочу просто подивитися, як він виглядає, хочу поговорити зі студентами і зрозуміти, що це за людина”, – сказав Зеленський.
За його словами, кандидатуру Шкарлета на посаду міністра рекомендували на зустрічі з ректорами провідних українських університетів.

Continue reading...