Home Ukraine Україна — українською Коронавірус в Україні: статистика за 1 червня та останні дані про карантин

Коронавірус в Україні: статистика за 1 червня та останні дані про карантин

252
0
SHARE

Коронавірус і карантин в Україні, що відбувається в регіонах, як живуть українці в умовах карантину | СЬОГОДНІ
Карантин в Україні подовжено до 22 червня,але вже з 22 травня МОЗ рекомендувало пом’якшити обмеження. Як неодноразово наголошував голова МОЗ Максим Степанов, послаблення карантинних заходів не означає скасування, тому аж до 22 червня в Україні будуть діяти “адаптивні карантинні заходи”.
Тобто в кожному регіоні на розсуд місцевої влади будуть пом’якшуватися карантинні умови або залишатися на колишньому рівні відповідно до рекомендацій МОЗ та залежно від кількості заражень коронавірусною інфекцією.
У країні з 22 травня діють пом’якшені норми карантину, уже з 25 травня почав працювати громадський транспорт, в тому числі метрополітен.
За даними Центру громадського здоров’я, станом на 9:00 01 червня в Україні 24 012 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 718 летальних,9 690 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 340 нових випадків.
Новини “Сьогодні” уважно стежать за ситуацією навколо коронавірусу: публікують оперативні зведення МОЗ про кількість тих, що заразилися, видужали і померли, розпорядження центральної і місцевої влади, спрямовані на стримування поширення COVID-19, а також викладають актуальні фото і відео за темою.
1 червня
Нагадаємо, що з понеділка,1 червня, вступають в силу нові ослаблення карантинних заходів.
10:14Україна переходить до третього етапу виходу з карантину.
Епідемічна ситуація в більшості областей дозволяє послабити обмеження.
09:15 Брифінг голови МОЗ Максима Степанова щодо епідемічної ситуації в Україні.
09:14 Були в зоні ризику: в Хмельницькій області вилікували “важких” хворих на COVID-19.
01:28 У Львівській області від коронвірусу помер фельдшер “швидкої допомоги”.
00:47 Відкриваються спортзали та басейни: МОЗ опублікував вимоги.
31 травня
21:14 Депутати не платили за тести на коронавірус – у “Батьківщині” розповіли подробиці.
18:30 Лікарні працюють у режимі надзвичайної ситуації -Ляшко повідомив деталі.
18:03 Послаблення карантину: Ляшко розповів, на які цифри дивиться МОЗ.
17:49 Це середньовіччя: санлікар Ляшко зробив несподівану заяву про епідемію.
11:57 У Києві десятки нових заражених: Кличко розповів про ситуацію з коронавірусом.
11:06 Степанов розповів, як будемо виходити з карантину з 1 червня.
10:24 COVID-19 продовжує “косити” українців: скільки нових заражених і смертей за добу.
Брифінг голови МОЗ Максима Степанова про ситуацію з епідемією і скасуванням карантину.
08:42 Україна не розробляє вакцину від коронавірусу: у МОЗ назвали причину.
07:56 Ляшко: Восени може бути друга хвиля COVID-19, але ситуація буде іншою.
02:16 Ляшко пояснив, чому в Україні так багато медиків з COVID-19.
30 травня
21:56 Депутати повернуться до пленарної роботи 2 червня: що розглянуть.
18:35 Коли з’явиться вакцина від коронавірусу: лікар озвучив терміни.
18:09 Україна боротиметься з коронавірусом по-новому: лікар розкрив деталі.
17:44 Очереди в магазины и урны для масок: как в Киеве начали работу ТРЦ.
17:20 В “Укрзалізниці” відкрили продаж квитків ще на шість потягів далекого прямування в напрямку Заходу України, які почнуть курсувати з 4 червня 2020 року.
15:43 День Києва 2020: дата святкування і як відзначатимуть під час карантину.
15:29 Коронавірус зіпсував плани: Зеленський назвав терміни відкриття корпусу ОХМАТДИТу
13:10 За останню добу,29 квітня, в лавах ВСУ виявили 20 нових випадків COVID-19, розповіли в командуванні Медичних сил Збройних Сил України.
11:35 У Києві на 55 зросла кількість заражених коронавірусом. Інфекцію вже підтвердили у 2904 жителів столиці, розповів мер Віталій Кличко.
10:50 В Україні запустили тестування на антитіла до коронавірусу. На даний момент методом ІФА на COVID-19 перевірили понад шість тисяч українців, розповів міністр охорони здоров’я Максим Степанов.
10:04 Глава МОЗ Максим Степанов пояснив, чи потрібно проходити обсервацію жителів Криму і Донбасу, якщо вони приїхали здавати ЗНО .
09:23 В Україні виявлено 393 нові випадки зараження коронавірусом. Таким чином, загальна кількість інфікованих в країні сягнула 23 204. Зафіксовано 696 летальних випадків від COVID-19. Водночас вилікувалися 9 311 пацієнтів. Таким чином, загальне число людей, які на даний момент заражені коронавірусом, становить 13 197.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Курйози карантину: дезінфекція “святою водою”, голий забіг і маска з трусів
04:45 У Харкові затримали “коронавірусного” шахрая. Чоловік заробляв на продажу фальсифікованого асептика.
29 травня
22:44 Програма уряду з виходу з кризи через коронавірус містить два документи. Про це в студії соціально-політичного ток-шоу “Свобода слова Савіка Шустера”, яке виходить в прямому ефірі телеканалу “Україна” заявив Денис Шмигаль, прем’єр-міністр України.
21:15 Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду (МВФ – Ред.) Крісталіною Георгієвою. Сторони обговорили ситуацію з пандемією коронавірусу в світі і в Україні.
20:05 Незважаючи на всі розчарування випускників середніх шкіл, поточного року вони мусили відмовитися від традиційного випускного вечора – через карантин в Україні заборонені будь-які заходи. Міністерство освіти ще в квітні опублікувало лист, в якому рекомендує школам відмовитися від святкування Останнього дзвоника та випускних вечорів. Багато шкіл планували провести церемонію Останнього дзвоника віртуально, але деякі проігнорували рекомендації Міносвіти і все ж провели церемонії – щоправда, з усіма карантинними пересторогами. Детальніше читайте в спеціальному матеріалі сайту “Сьогодні”.
16:43 Державна служба статистики розповіла, як українці платили за комуналку на карантині в квітні. З’ясувалося, що громадяни винні комунальникам понад 63 млрд грн.
15:53 У Закарпатській області з 1 червня вирішили пом’якшити карантинні заходи. Це рішення прийняла комісія з надзвичайних ситуацій місцевої ОДА.
Читайте також:
У світі відзначили стабільність української валюти під час пандемії коронавірусу
15:22 Число киян, у яких підтвердили захворювання на коронавірус, зросло на 56. З них 17 – медики, розповів мер Віталій Кличко.
14:43 На Львівщині продовжили карантин. Протиепідемічні заходи в регіоні діятимуть до 1 червня. Але люди все одно штурмують маршрутки.
14:18 “Укрзалізниця” активно готується до запуску пасажирського сполучення з 1 червня. Так, українці вже можуть купити квитки на деякі поїзди. Список доступних маршрутів будуть розширювати поступово, і в підсумку з початку літа по Україні будуть ходити 42 поїзда.

Continue reading...