Суд відмовив адвокатам Мангера у відводі судді

321
0
SHARE

Печерський районний суд Києва відмовив адвокатам підозрюваного у справі про вбивство Катерини Гандзюк голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера у відводі судді. Сьогодні суд розглядає зміну запобіжного заходу підозрюваному у справі вбивства Гандзюк у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.
Печерський районний суд Києва відмовив адвокатам підозрюваного у справі про вбивство Катерини Гандзюк голови Херсонської обласної ради Владислава Мангера у відводі судді.
Про це повідомляється на Facebook-сторінці ініціативи «Хто замовив Катю Гандзюк?».
« Суд не задовольнив клопотання адвокатів Мангера про відвід судді », – йдеться у повідомленні.
Зокрема, сьогодні відбувається розгляд зміни Мангеру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.
Читайте такожСуд щодо зміни запобіжного заходу Мангеру має відбутися сьогодні – адвокат
« Ми добре розуміємо, що це буде не єдине клопотання адвокатів Мангера. Зараз почнуться симулювання серцевих нападів, слабоумія, може навіть діарея. Але ми готові чекати і сподіваємось на справедливе рішення суду », – заявили активісти.
Як повідомляв УНІАН, 12 червня Мангер не з’явився на засідання Печерського районного суду Києва для розгляду питання про зміну запобіжного заходу за клопотанням прокурора.

Continue reading...