Home Ukraine Україна — українською Скандальну екс-суддю Царевич суд визнав невинною: подробиці справи автомайданівців

Скандальну екс-суддю Царевич суд визнав невинною: подробиці справи автомайданівців

309
0
SHARE

Шевченківський районний суд Києва визнав екс-суддю Царевич невинною у винесенні завідомо неправосудних рішень | СЬОГОДНІ
Шевченківський районний суд Києва у вівторок,30 червня, визнав екссуддю Печерського районного суду Києва Оксану Царевич невинною у винесенні завідомо неправосудних рішень (частина 2 статті 375 Кримінального кодексу). Її справу суд розглядав п’ять років. Адвокат Роман Маселко вже заявив, що має намір оскаржити вирок.
Про це повідомляють “Грати”.
Так, суд встановив, що прокуратура не зібрала необхідних доказів того, що суддя Царевич приймала завідомо неправосудні рішення.
Суддя Євген Мартинов, який чотири години оголошував вирок, зазначив, що той факт, що три з чотирьох рішень судді скасувала апеляційна інстанція, не доводить їх несправедливість – адже в апеляції судді розглядали справи про порушення ПДР з новими доказами.
За його словами, в ході судового засідання вдалося встановити, що Царевич розглядала адмінпротоколи в розумні терміни, в рамках своєї юрисдикції, з дотриманням процесуальних норм і забезпечуючи принцип змагання сторін.

Continue reading...