Home Ukraine Україна — українською Прем’єр провів нараду з головами обласних адміністрацій щодо ситуації з поширенням COVID-19

Прем’єр провів нараду з головами обласних адміністрацій щодо ситуації з поширенням COVID-19

358
0
SHARE

У п’ятницю, 9 жовтня, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль скликав нараду з головами державних обласних адміністрацій, за участі Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова, щодо ситуації з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.
У п’ятницю,9 жовтня, Прем’єр-міністр Денис Шмигаль скликав нараду з головами державних обласних адміністрацій, за участі Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова, щодо ситуації з поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. Очільник Уряду повідомив, що за попередню добу в Україні зафіксували новий рекорд кількості захворілих — 5804 особи, передає Урядовий портал. «На сьогодні лідером стала Харківська область, де захворіли ще 630 людей. Найбільші темпи приросту також у Києві та Одеській області. Натомість дещо стабілізувалася ситуація в західних областях», — сказав Денис Шмигаль та наголосив, що подібна нарада буде відбуватися на регулярній основі тричі на тиждень. Під час наради Прем’єр-міністр заслухав очільників ОДА щодо епідемічної ситуації в областях.

Continue reading...