Home Ukraine Україна — українською Привітання з Зеленими святами (Трійцею) 2022: картинки українською, листівки, проза, вірші та...

Привітання з Зеленими святами (Трійцею) 2022: картинки українською, листівки, проза, вірші та смс

161
0
SHARE

12 червня 2022 року християни східного та західного обряду святкують Зелені свята або Трійцю. Красиві привітання до свята, картинки українською мовою.
Вітаю зі світлим, красивим святом Пресвятої Трійці! Нехай ця урочистість з’єднує щиру радість, веселощі, глибокий молитовний настрій, любов Бога, яка вміщує в себе все. Бажаю сил і розуміння виконувати заповіді, вдумливо читати слово Боже, брати участь в Таїнствах Церкви. Слава вічного єднання – Бог-Отець, Бог-Син, Бог-Дух, благодаті, добрих справ, віри!
***
Зі святом Святої Трійці вас, дорогі віряни! У цей день нехай ваші думки будуть чистими та добрими, а душа відкрита для допомоги та співчуття. Бажаю вам миру у вашому домі, ніжної любові та спокою, що прикрашає вашу повсякденне життя з її побутовими справами. Нехай Свята Трійця оберігає вас від усіх негараздів і робить чистим небо над вашою головою!
***
Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб у твоє життя стукали тільки добрі вісті, щоб кожен день в тебе знаходилися сили для добрих справ, щоб у твоєму домі ніколи не згасло світло блага і щастя, щоб на твоєму шляху завжди горіло зелене світло до успіху, процвітання і здійснення бажань!
***
Вітаємо зі світлим християнським святом – Трійцею! Розкрийте вікно, впустіть літо і святе благословення! Нехай Отець, Син і Святий Дух оберігають вашу сім’ю, приносячи в будинок лише душевний спокій, міцне здоров’я та віру в краще. Непохитної віри, Божої милості та обдарування, чуйного серця і доброти.

Continue reading...