У районах Бахмута, Пісків і Зайцевого йдуть бої, ворог безуспішно здійснив висування військ на Харківщині, – Генштаб ЗСУ

177
0
SHARE

ЗСУ відбили ворожий штурм неподалік населених пунктів Івано-Дар’ївка, Яковлівка, Вершини, Кодеми й Травневе, проте йдуть бої у районах Бахмута, Пісків і Зайцевого. Більше про ситуацію в областях – на сайті.
Про це передає Генштаб ЗСУ у фейсбук.
На Харківському напрямку ворог обстрілював із ствольної та реактивної артилерії райони Харкова, Чугуєва, Протопопівки, Гусарівки, Черкаських Тишків, Петрівки та Ртищівки. Завдав авіаудару біля Верхнього Салтова. Здійснив висування окремих підрозділів у районах населених пунктів Байрак та Дементіївка, після вогневого ураження відійшов.
На Слов’янському напрямку зафіксовано обстріли неподалік Курульки, Грушувахи, Чепіля, Карнаухівки, Долини та Барвінкового та авіаційний удар біля Дібрівного.
На Донецькому напрямку зусилля противника зосереджені на веденні наступу на Бахмутському та Авдіївському напрямках.
На Краматорському напрямку ворог обстріляв із танків та артилерії райони Серебрянки, Сіверська, Званівки та Донецького. Завдав авіаударів біля Серебрянки. Вів штурмові дії неподалік Івано-Дар’ївки, успіху не мав, відійшов.

Continue reading...