Home Ukraine Україна — українською Данія та Швеція повідомили про витоки газу на газопроводах Північного потоку

Данія та Швеція повідомили про витоки газу на газопроводах Північного потоку

63
0
SHARE

Витоки газу на трубопроводі Північний потік: що це означає та до чого можуть привести. Як на витоки відреагували у Швеції та Данії.
У водах Швеції та Данії сталися два витоки на трубопроводі «Північний потік-1». Причина витоків невідома, повідомили у Морське управління Швеції, дані якого приводить Reuters.
– Є два витоки на «Північному потоку-1» – один у шведській економічній зоні й один у датській. Вони дуже близькі один до одного, – наголосив речник морської адміністрації Швеції.
В зв’язку з подією данське енергетичне агентство звернулося до компанії Energinet, що відповідає за загальну роботу данської електроенергетичної та газової системи, з проханням підвищити рівень готовності електроенергетичного та газового сектору Данії після двох витоків газу на газопроводі “Північний потік-1” і одного – на “Північному потоці-2”.
– Пориви газопроводів трапляються вкрай рідко, і тому ми бачимо підстави для підвищення рівня готовності в результаті інцидентів, які ми спостерігали за останні 24 години, – заявив в свою чергу директор Данського енергетичного агентства Крістоффер Беттцаув, якого цитує TV2.

Continue reading...