Home Ukraine Україна — українською ЗСУ знищили чотири командні пункти РФ

ЗСУ знищили чотири командні пункти РФ

104
0
SHARE

За добу Сили оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Козача Лопань, Бахмут, Весела Долина, Зайцеве та Першотравневе.
За добу Сили оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Козача Лопань, Бахмут, Весела Долина, Зайцеве та Першотравневе.

Генеральний штаб ЗСУ опублікував зведення щодо військового вторгнення РФ в Україну станом на вечір суботи, 1 жовтня.

“Противник завдав трьох ракетних та п’яти авіаційних ударів, здійснив понад 16 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Крім того, для завдання ударів по об’єктах інфраструктури ворог задіяв БПЛА. Від ворожих ударів постраждали понад 11 населених пунктів. Це, зокрема, Бахмут, Трудове, Богоявленка, Новоукраїнка, Залізничне, Іллінка, Нікополь, Благодатівка, Миколаїв, Очаків та Одеса”, – йдеться у повідомленні.

Противник здійснював обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії:

на Сіверському напрямку – у районі населеного пункту Фотовиж Сумської області;

на Слобожанському напрямку – у районах населених пунктів Охірцеве, Охрімівка та Бударки Харківської області;

на Краматорському напрямку – в районах населених пунктів Блакитні Озера, Григорівка, Білогорівка, Івано-Дар’ївка, Закитне, Роздолівка, Веселе та Спірне;

на Бахмутському напрямку – в районах населених пунктів Соледар, Бахмут, Бахмутське, Одрадівка, Опитне, Зайцеве, Яковлівка, Юр’ївка, Майорськ і Нью-Йорк;

на Авдіївському напрямку – Авдіївка, Красногорівка, Опитне, Першотравневе, Мар’їнка та Новомихайлівка;

на Новопавлівському напрямку – в районах населених пунктів Новоукраїнка, Прасковіївка, Пречистівка, Павлівка та Нескучне.

Continue reading...