Home Ukraine Україна — українською Зведення Генштабу: ЗСУ відбили атаки окупантів біля 13 населених пунктів

Зведення Генштабу: ЗСУ відбили атаки окупантів біля 13 населених пунктів

73
0
SHARE

Усі події в Україні та світі за останній час, найголовніше, огляди, аналітика та прогнози, читати українською
За минулу добу Сили оборони відбили ворожі атаки в Донецькій та Луганській областях, з неба і землі вдарили по об’єктах і районах зосередження ворога.

Як повідомив Генштаб ЗСУ, за минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів: Стельмахівка на Луганщині та Спірне, Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмут, Кам’янка, Опитне, Веселе, Первомайське, Красногорівка, Мар’їнка і Новомихайлівка Донецької області.

За минулу добу противник завдав 9 авіаційних, 7 ракетних ударів та здійснив понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Постраждали об’єкти цивільної інфраструктури в населених пунктах Комишуваха та Новотроїцьке Запорізької області.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань противника наразі не виявлено.

На Сіверському напрямку, у прикордонних районах Брянської та Курської областей, противник продовжує виконувати завдання з прикриття російсько-українського кордону, проведення демонстраційних і провокаційних дій.

Continue reading...